Επιχειρηματικοί Τομείς

 

ξενοδοχειο

Για κάθε μέγεθος Ξενοδοχείου το ISO 9001 είναι απαραίτητο για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

εστιατοριο

Με την εφαρμογή του ISO 9001 σε ένα Εστιατόριο, παρέχεται άριστη εξυπηρέτηση προς τον πελάτη με στόχο πάντα ικανοποίησή του.

εμποριο

Το ISO 9001 μπορεί να εφαρμοστεί είτε από το λιανικό είτε από το χονδρικό εμπόριο, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

εκπαιδευση

Το ISO 9001 εφαρμόζεται σε κάθε Εκπαιδευτικό Φορέα ανεξάρτητα από το μέγεθος του, για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και τη διάχυση της επιστημονικής γνώσης.

υπηρεσιεσ

Το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας &  για ένα Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων

υγεια

Στην Υγεία με την εφαρμογή του ISO 9001 επιτυγχάνεται η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Οι Συνεργάτες της ΚΥΡΟΣ είναι εδώ για να σας βοηθήσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας. Είμαστε στη διάθεση σας και πάντα πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε και να σας παρέχουμε διευκρινήσεις για τα θέματα που αφορούν την επιχείρηση σας. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή και την εμπιστοσύνη στον φορέα μας και ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Z

Πιστοποίηση ISO 9001

Το πρότυπο ISO 9001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και εφαρμόζεται από κάθε Επιχειρηματικό Τομέα για την διαχείριση της ποιότητας. Η πιστοποίηση μιας επιχείρησης βασίζεται στην εκπλήρωση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 9001. Ακολουθεί μια σειρά αρχών και κανόνων για την ποιότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος και το είδος της κάθε επιχείρησης/οργανισμού, με στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

Blog

ΚΥΡΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ! ISO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ! 📍 Ειρήνης 37 & Θεσσαλονίκης 1 Γωνία, Κατερίνη Πιερίας. ☎️2351303876-8 📧kyroscertifications@gmail.com...

Διαβάστε Περισσότερα
ISO 9001

ISO 9001

Η Πιστοποίηση μιας επιχείρησης προϋποθέτει την ικανοποίηση των απαιτήσεων του διεθνούς προτύπου ISO 9001. Μια επιχείρηση για να λάβει το απαιτούμενο πιστοποιητικό ISO 9001:2015, πρέπει να βασίζεται σε μια σειρά αρχών για την ποιότητα, όπου ανεξάρτητα το επιχειρησιακό...

Διαβάστε Περισσότερα
ΚΥΡΟΣ Certification

ΚΥΡΟΣ Certification

Η ΚΥΡΟΣ είναι Φορέας Πιστοποίησης υπό διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.). Είναι σε θέση να αξιολογεί Συστήματα Ποιότητας επιχειρήσεων και οργανισμών, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001. Οι διαπιστεύσεις από το Ε.ΣΥ.Δ. αναγνωρίζονται από...

Διαβάστε Περισσότερα

Χρειάζεστε Πιστοποίηση; Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Στοιχεία

Τηλεφωνο

23513 03876

Διευθυνση Email

kyroscertifications@gmail.com

Διευθυνση

Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης 1 Γωνία, Κατερίνη 60100