Κατηγορία: ΚΥΡΟΣ Certification

ΚΥΡΟΣ Certification

Η ΚΥΡΟΣ είναι Φορέας Πιστοποίησης υπό διαπίστευση από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.). Είναι σε θέση να αξιολογεί Συστήματα Ποιότητας επιχειρήσεων και οργανισμών, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001. Οι διαπιστεύσεις από το Ε.ΣΥ.Δ. αναγνωρίζονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και διεθνώς. Η ΚΥΡΟΣ διαθέτει την εγκυρότητα και την υπευθυνότητα να εκδίδει διαπιστευμένα πιστοποιητικά Διεθνούς αναγνώρισης.

Οι διαπιστεύσεις από το Ε.ΣΥ.Δ. αναγνωρίζονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και διεθνώς. Η ΚΥΡΟΣ διαθέτει την εγκυρότητα και την υπευθυνότητα να εκδίδει διαπιστευμένα πιστοποιητικά Διεθνούς αναγνώρισης.

Σκοπός του Φορέα Πιστοποίησης είναι να παρέχει υψηλές, αξιόπιστες και με ΚΥΡΟΣ Υπηρεσίες Αξιολόγησης και Διαπίστευσης Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές. Η ΚΥΡΟΣ αντιμετωπίζει την επιχείρηση-πελάτη ως συνεργάτη.

Το Όραμά μας είναι η δημιουργία προστιθέμενης αξίας, δικτύου παροχής υπηρεσιών Επιθεώρησης και Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης. Με ΚΥΡΟΣ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ οι συνεργάτες μας έχουνε ένα αποτελεσματικό Σύστημα Διαχείρισης.

Περισσότερα Άρθρα

ΚΥΡΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ! ISO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ! 📍 Ειρήνης 37 & Θεσσαλονίκης 1 Γωνία, Κατερίνη Πιερίας. ☎️2351303876-8 📧kyroscertifications@gmail.com...

Διαβάστε Περισσότερα
ISO 9001

ISO 9001

Η Πιστοποίηση μιας επιχείρησης προϋποθέτει την ικανοποίηση των απαιτήσεων του διεθνούς προτύπου ISO 9001. Μια επιχείρηση για να λάβει το απαιτούμενο πιστοποιητικό ISO 9001:2015, πρέπει να βασίζεται σε μια σειρά αρχών για την ποιότητα, όπου ανεξάρτητα το επιχειρησιακό...

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Στοιχεία

Τηλεφωνο

23513 03876

Διευθυνση Email

info@kyros.com.gr

Διευθυνση

Ειρήνης 37 και Θεσσαλονίκης 1 Γωνία, Κατερίνη 60100